Лабораторія фізико-хімічних випробувань харчової продукції

Лабораторія фізико-хімічних випробувань харчової продукції здійснює випробування за 72 показниками якості та безпеки харчової та сількогосподарської продукції (всі види зернових культур, комбікорми, корми для тварин). Випробування проводяться методами гравіметрії, титриметрії, фотометрії та іншими на сучасному обладнанні за показниками:

- масова частка вологи, вологість;
- масова частка жиру, олійність;
- масова частка білка (протеїну);
- кислотність продукту, кислотне число жирів;
- вміст нітратів, нітритів;
- масова частка солі, хлоридів;
- масова частка цукрів;
- якість питної води;
- якість спирту та алкогольних напоїв;
- показники якості зернових та олійних культур;
- масова частка золи, зольність;
- огранолептичні показники та багато інших споживчих показників продуктів харчування.